mod alımları baslamıstır sitemiz icin en cok calısan bilgi vs toplayan kişiler isterler ise mod olacaklardır mod olupta görewini yapmayan kişiler ise görevlerindne alınacaktır belirli bir süre zarfında sitemiz icin en cok calısan kişi yardımcılık hakkı kazanacktır suan sitemizide 2 mod 1 yrdmcı var..fakat son günlerde mod calısmalarında bir zayıflık var umarım bu kısa süreli olur eger bu agırlık devam ederse mod luktan almak zorunda kalıcam tüm herkese duyrulur.... Ağır Admin
TAMAM ADMİNİM AMA ŞİMDİ MİLLET TATİLDE YANİİ AZ ANLAYIŞLI OLSAK DİYORUMM

ayrıca handişin neti kesik 1 haftaya kadar gelicek az idare ediverin sölediine göre gzl bilgiler toplamışşş

bu arada bende tatile çıkıyorumm 1 haftalık gelince çok ilgileniceğimeemin olabilirsiniz rıfat sanada tşk yönetici yardımcısı yaptığın için

..

..

haketmiştin site icin en cok calısan oldugun icin oldun ..
ay ay ay ne gzl sözler bunlR YA çok hoşuma gitti yanii

ayrıca rıfat öteki foton çok daha iyiyydi işine karışmak gibi oölmasın ama o resimde daha genç din bu resim olmamışş

ben deil juzenim oynamıss ayrıca güzellik gecici 1 kawram sen bunu begenmessin baskası bunu begenir neyse zaten ben deişmedim avatarı yardımcımsın bi bildigin wardır kesin ..
ya öle deme üzüldüm bag güzelsin tabi ölede ama bu foton daha gzlll beyenmedi deilim senii yanlış anlmassan